Loma asuntoja Espanjassa

Tasainen lämpötila ja edullinen hintataso on houkutellut yhä enemmän myös Suomalaisia investoimaan Espanjan Costa Blancan alueelle. Uusia ja käytettyjä asuntoja on vaihtuva valikoima, hinnat ovat olleet noususuunnassa useamman vuoden jo mutta edelleenkin vielä edullisia ja alhaisemmalla hintatasolla kun ennen ns kriisivuosia Espanjassa. Uusia kerrostalokohteita hyvällä sijainnilla saa alle 100.000 eur. Kerrostalojen, rivitalojen, bungalowien ja omakotitalojen hintataso on todella laaja riippuen sijainnista, näkymistä, varustelusta jne, upeita luxus villoja saa toki perus Suomitalon hinnalla. Mikäli olet kiinnostunut alueen kohteista tai tutustumismatkasta alueelle niin ole yhteydessä Puh 0400601029 tai timo.halinen@kotijoukkue.fi

Upeita villoja huippulaadukkailla materiaaleilla ja varustelutasolla.

Bungalow ja rivitaloasuntoja joissa yhteisellä alueella löytyy uima-allas sekä oleskelualue.

Esimerkki Bungalow huoneistosta, studioasunto vain 99.000eur , meren rantaan hieman yli 1km.

Kerrostalohuoneiston ikkuna- ja parvekenäkymä voi olla myös tämä.

Costa Blancan alueelle lennetään Suomesta helpoiten suorilla lennoilla Alicanten lentokentälle. Norwegian lentää sesongin aikaan jopa 2 suoraa lentoa päivässä , tästä Norwegianin sivustolle. Finnair lentää myös suoria lentoja Alicanteen, linkki Finnairin sivustolle tästä.

Alueella on todella paljon golfkenttiä sekä muita mahdollisuuksia ympärivuotiseen harjoitteluun tai harrastamiseen.

Skyscannerin kautta voit hakea myös edullisia lentovaihtoehtoja.

Joskus käy niin että lentosi peruutetaan. Peruutettujen lentojen korvausasioita voi toki selvittää itse tai sitten käyttää ammattimaista apua siihen. Harmi etten tiennyt tästä itse aiemmin, yritin saada korvausta peruutusta lennosta ja jouduin viettämään yönkin vielä lentokentällä, mutta lentoyhtiön taktiset pomputtelut jne sai aikaan sen että en kuluttanut siihen sitten aikaani enempää.