Loma asuntoja Espanjassa

Tasainen lämpötila ja edullinen hintataso on houkutellut yhä enemmän myös Suomalaisia investoimaan Espanjan Costa Blancan alueelle. Uusia ja käytettyjä asuntoja on vaihtuva valikoima, hinnat ovat olleet noususuunnassa useamman vuoden jo mutta edelleenkin vielä edullisia. Uusia kerrostalokohteita hyvällä sijainnilla saa jopa alle 100.000 eur. Kerrostalojen, rivitalojen, bungalowien ja omakotitalojen hintataso on todella laaja riippuen sijainnista, näkymistä, varustelusta jne, upeita luxus villoja saa toki perus Suomitalon hinnalla. Mikäli olet kiinnostunut alueen kohteista tai tutustumismatkasta alueelle niin ole yhteydessä Puh 0400601029 tai laita sähköpostiosoitteesi sivun alla olevan linkin kautta.

 

Upeita villoja huippulaadukkailla materiaaleilla ja varustelutasolla.

 

 

Bungalow ja rivitaloasuntoja joissa yhteisellä alueella löytyy uima-allas sekä oleskelualue.

 

 

Esimerkki Bungalow huoneistosta, studioasunto vain 99.000eur , meren rantaan hieman yli 1km.

 

Kerrostalohuoneiston ikkuna- ja parvekenäkymä voi olla myös tämä.

 

Costa Blancan alueelle lennetään Suomesta helpoiten suorilla lennoilla Alicanten lentokentälle. Norwegian lentää sesongin aikaan jopa 2 suoraa lentoa päivässä , tästä Norwegianin sivustolle. Finnair lentää myös suoria lentoja Alicanteen, linkki Finnairin sivustolle tästä.

 

Alueella on todella paljon golfkenttiä sekä muita mahdollisuuksia ympärivuotiseen harjoitteluun tai harrastamiseen.

Skyscannerin kautta voit hakea myös edullisia lentovaihtoehtoja.

Haluatko lisätietoja? Laita alla olevan linkin kautta sähköpostiosoitteesi ja saat Espanjan asunnoista infokirjeitä ja ajankohtaisia tarjouksia.


Yleiskuvia Costa Blancan alueelta silloin kun Suomessa talvipakkanen paukkuu tai räntää sataa.

Alla olevat kuvat on otettu talvella 2019.