Kiinteistönvälittäjä

Valitsenko kiinteistönvälittäjän vai myytkö itse?

Asunnon myynnin onnistumisen kannalta hyvällä Kiinteistönvälittäjällä on iso merkitys. Kiinteistönvälittäjissä on isoja eroja ja tietysti myös sillä onko kyseessä LKV Kiinteistönvälittäjä vai joku uusi juuri alalle tullut harjoittelija asuntomyyjä tai myyntineuvottelija.

Palkatessasi Kiinteistönvälittäjää ostat siis ammattilaisen palveluja ja vastineeksi sinun on syytä odottaa ammattimaista osaamista.

Kiinteistönvälittäjällä on näkemys markkinatilanteesta, hän tuntee alan lainsäädännön ja osaa näin estää kauppojen jälkeen amatööreillä useinkin sattuvat jälkipyykit tehdystä asuntokaupasta. Ostajat ostavat myös mielummin ammattilaisen eli kiinteistönvälittäjän välittämän huoneiston tai kiinteistön. Asunto on useimmiten se kallein omaisuus ja siksipä juuri sen myyntitoimet olisi hyvä antaa ammattilaisen tehtäväksi. Asunnon ostotilanteessa Kiinteistönvälittäjältä saat asiantuntevaa tietoa myyntikohteesta ja voit turvallisemmin päättää kaupoista.

Anna siis ammattilaisen tehtäväksi kiinteistön tai huoneiston myyntityö. Kiinteistönvälittäjät tapaavat ja ovat yhteydessä jatkuvasti ostaviin asiakkaisiin myös haasteellisissakin markkinatilanteissa jolloin myyntityön merkitys korostuu.

Haluatko keskustella asuntosi myyntiin liittyen tarkemmin? Asunnon arviointi ja asuinalueen markkinatilanteen analyysi on paras tapa aloittaa. Mikäli etsit Kiinteistönvälittäjää Helsingistä, Espoosta, Vantaalta tai muualta Uudenmaan alueelta niin ole ihmeessä yhteydessä.

Ostotoimeksianto:

Etsitkö asuntoa alueelta jossa ne tuntuvat aina menevän kaupaksi ennen kun ehdit edes esittelyyn? Yksi hyvä vaihtoehto on miettiä ns ostotoimeksiannon tekemistä Kiinteistönvälittäjän kanssa jolloin palkkaat hänet kartoittamaan asunnon ostomahdollisuuksia haluamaltasi alueelta omilla toiveillasi asunnoista joita ei vielä ole edes julkisesti myynnissä. Kerro tarkemmin toiveistasi millaista unelma-asuntoa olet etsimässä, hieman budjettia ja aikataulua niin yritämme auttaa.