Kiinteistönvälittäjä

Asunnon myynnin onnistumisen kannalta hyvällä Kiinteistönvälittäjällä on iso merkitys. Kiinteistönvälittäjällä on näkemys markkinatilanteesta, hän tuntee alan lainsäädännön ja osaa näin estää kauppojen jälkeen amatööreillä useinkin sattuvat jälkipyykit tehdystä asuntokaupasta. Ostajat ostavat myös mielummin ammattilaisen eli kiinteistönvälittäjän välittämän huoneiston tai kiinteistön. Asunto on useimmiten se kallein omaisuus ja siksipä juuri sen myyntitoimet olisi hyvä antaa ammattilaisen tehtäväksi. Asunnon ostotilanteessa Kiinteistönvälittäjältä saat asiantuntevaa tietoa myyntikohteesta ja voit turvallisemmin päättää kaupoista.

Anna siis ammattilaisen tehtäväksi kiinteistön tai huoneiston myyntityö. Kiinteistönvälittäjät tapaavat ja ovat yhteydessä jatkuvasti ostaviin asiakkaisiin myös haasteellisissakin markkinatilanteissa jolloin myyntityön merkitys korostuu.

Haluatko keskustella asuntosi myyntiin liittyen tarkemmin? Asunnon arviointi ja asuinalueen markkinatilanteen analyysi on paras tapa aloittaa. Mikäli etsit Kiinteistönvälittäjää Helsingistä tai Vantaalta niin ole ihmeessä yhteydessä. Kiinteistönvälitys muualla Uudellamaalla onnistuu toki myös.

Etsitkö asunto alueelta jossa ne tuntuvat aina menevän kaupaksi ennen kun ehdit edes esittelyyn? Yksi hyvä vaihtoehto on miettiä ns ostotoimeksiannon tekemistä Kiinteistönvälittäjän kanssa jolloin palkkaat hänet kartoittamaan asunnon ostomahdollisuuksia joita ei vielä ole julkisesti myynnissä.

Soita tai meilaa tai laita viestiä niin kartoitetaan tilanne ja mietitään ratkaisu. Tämä neuvottelu ei velvoita mihinkään.

Timo Hälinen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh 0400 601 029
sähköposti
facebook